Statusrapport från DE Teknik 20141216

Det är problem att komma igenom befintlig kanalisation i Sik. Om det vill sig väl kommer den sträckan att vara åtgärdad under morgondagen. Då fortsätter de att åtgärda stoppen till de 2-3 abonnenter som återstår. Därpå kommer dessa återstående sträckor att blåsas.

Eftersom matningen går bakvägen från Sik upp mot E6 och hela vägen till Tvååkers gata är det många medlemmar som berörs. DE Teknik och Martin Grävare jobbar dock på efter bästa förmåga för att lösa stoppen.

Noden i Morup är driftsatt.

DE Teknik har för tillfället två tekniker som monterar ca 15 bostadsswitchar var per dag. De kommer också att förstärkas med ytterliga två för att rappa på.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *