Informationsmöte nya regler stöd & Hur gör vi nu?

Nu börjar vi äntligen bli färdiga med allt arbete för att få vårt fibernät på plats. Vi var ju tvungna att bryta utbyggnaden någonstans och ändade en bit ner på Falkenbergssidan kommungränsen. Frågan är hur ni som hamnade utanför ser på framtiden. Är ni fortsatt intresserade av att få fiber? Kan ni få med er fler? Vi har förberett med en nod i Morup för att kunna ansluta fler söderut om det är så att ni vill. Ska vi fortsätta jobba med en etapp 2 av Björkängs Fiber eller vill ni starta en egen förening och börja från början? Landsbygdsrådet Varberg kommer den 25 februari att ha ett informationsmöte om de nya reglerna avseende stöd tillsammans med Varbergs kommun och Länsstyrelsen. Jag och Sven-Erik Andersson​ kommer att åka dit men jag skulle gärna se att någon (som är väldigt angelägen om att själv få fiber eller har oceaner av tid och energi) från det tilltänkta utbyggnadsområdet också åker med. Någon som känner sig manad?

Det har också betydelse för hur vi bemannar styrelsen fr o m nästa årsmöte vilken väg vi ska gå beträffande ev utbyggnad.

Synpunkter?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *